Ne pozabimo na estetskost našega bivalnega okolja

Živimo v dobi, v kateri imamo za krojenje naše sreče in zadovoljstva vsak dan na voljo približno nešteto novih nasvetov, predlogov in napotkov. Ko odpremo okna naših socialnih omrežij, nas slej ali prej zadane objava o tem, kako moramo bolje poskrbeti za svoje zdravje, za odnose z bližnjimi, za finančni uspeh ipd. Mnogi, ki si želimo doseči vse te cilje, velik del svojega običajnega dneva porabimo za to, da upoštevamo čim več napotkov, ki jih srečamo na internetu. In če še tako učinkovito izboljšamo svojo telesno pripravljenost in finančno uspešnost, si bomo slej ali prej zaželeli tudi tega, da bi lahko živeli v okolju, v katerem bi nas obkrožala lepota in urejenost.

Da stene ne bodo samo bele

Ko gre za urejanje in okraševanje našega bivalnega prostora, si mnogi med nami radi napolnimo naše stene s slikami. Vendar pa dober izbor slik še ne pomeni, da bo pogled na steno našega bivališča vzbudil zadovoljstvo, kakršno si želimo, da bi vzbujal. Pozorni moramo biti tudi na ustrezno okvirjanje slik, s katerimi bi si radi obdali življenjski prostor. Kvalitetne slike si seveda zaslužijo tudi dobro premišljeno okvirjanje, in le kvalitetni okvirji za slike bodo naši domači razstavici dodali tisto končno noto. Naša najljubša slikarska dela ali fotografije, ki nas vračajo v najlepše trenutke življenja, bodo dobro delovale le z ustrezno izbranimi okvirji za slike, saj lahko nepremišljena izbira okvirja povzroči, da še tako lepa slika ne bo dobro delovala v prostoru, v katero jo bomo postavili.

Dober proizvajalec okvirjev za slike nam bo poleg okvirjanja slik nudil tudi ustrezno svetovanje, saj pri izbiri okvirjev za slike ogromno štejejo dolgoletne izkušnje. Zatorej se velja pred izbiro okvirja za naše najbolj dragocene podobe, s katerimi bi radi obdali naše življenje, dodobra posvetovati s strokovnjaki, ki bodo poskrbeli, da bomo za vsako sliko našli okvir, ki ji najbolj pristaja.

Posted in Dom